top of page

Serviciile noastre

Suntem aici pentru tine!
Iti doresti pe cineva de incredere care sa 
te transporte spre si de la aeroport? 
Doresi sa calatoresti si sa ai parte de servicii profesioniste

alaturi de oameni pasionati de ceea ce fac?
Noi suntem solutia!

Transfer spre aeroport

Iti propui sa mergi in vacanta? Noi  iti asiguram transferuri spre aeroport si de la aeroport. Bazeaza-te pe corectitudine, promptitudine si profesionalism. Fie ca doresti transport la comun, individual sau special.

Transport Corporativ

Planificati un eveniment sau o calatorie corporativa? Noi oferim transport fiabil si eficient pentru clientii nostrii. Ne ocupam de toate detaliile de transport, astfel incat dumneavoastra sa va ocupati de afacere, eveniment si ce e mai important. 

Ocazii speciale

Aveti un eveniment important?  Biandini este aici pentru dumneavoastra si va ofera servicii de inalta calitate, profesionalism si incredere. Programati-va din timp  transportul personalizat. 

Turul orasului

Explorați orașul cu serviciile Biandini de tur de oraș. Șoferii noștri experimentați vă vor duce în cele mai bune locuri și vă vor oferi o experiență de tur unică și personalizată. Contactează-ne pentru a rezerva turul tău de oraș astăzi.

Preturile noastre

Contorizat

La Biandini, oferim prețuri potrivite pentru toate serviciile noastre de transport. Aceasta înseamnă că plătiți doar pentru distanța pe care o călătoriți, asigurându-vă că obțineți un preț corect și transparent.

Distante Lungi

Dacă trebuie să călătorești pe distanțe lungi, Biandini te acoperă. Serviciile noastre de transport pe distanțe lungi sunt fiabile și confortabile, asigurându-vă că ajungeți la destinație în siguranță și la timp.

Tarife Fixe

Pentru cei care preferă un preț fix, Biandini oferă tarife fixe pentru anumite servicii de transport. Contactați-ne pentru a afla mai multe despre opțiunile noastre de tarif fix.

bottom of page