top of page

Flota noastra

Sedans

Sedanurile noastre sunt perfecte pentru călătorii solitare sau grupuri mici. Sunt spațioase, confortabile și sunt dotate cu toate facilitățile necesare pentru a vă face călătoria relaxantă și fără stres.

Minivans

Dacă călătoriți cu un grup de prieteni sau cu familia, minivanurile noastre sunt alegerea ideală. Acestea oferă spațiu amplu pentru ca toată lumea să stea confortabil și să își depoziteze bagajele. Șoferii noștri sunt experimentați și vă vor asigura o călătorie lină și sigură pentru dvs. și însoțitorii dvs.

SUVs

SUV-urile noastre sunt perfecte pentru cei care preferă o plimbare mai spațioasă și mai luxoasă. Acestea oferă mult spațiu pentru picioare, scaune confortabile și funcții avansate pentru a vă face călătoria plăcută. Indiferent dacă călătoriți pentru afaceri sau pentru agrement, SUV-urile noastre vă vor oferi o experiență premium.

VIP Limos

Pentru acele ocazii sau evenimente speciale în care doriți să faceți o intrare grandioasă, mașina noastră VIP este alegerea perfectă. Vin cu toate facilitățile de care aveți nevoie pentru a călători în lux și stil. Șoferii noștri profesioniști și amabili se vor asigura că ajungeți la destinație simțindu-vă ca un VIP.

Airport
bottom of page